Kerstkabouter in de parade

Gisteren ben ik naar mijn familie afgereisd, want we gingen weer naar de kerstparade kijken, die mijn schoonbroer en zusje jaarlijks organiseren. Deze dag zou extra speciaal worden: Josh zou voor het eerst meelopen in de parade! 

Tussen de verlichte wagens dansen altijd groepen kinderen van de lokale dansschool, die het hele jaar studeren op deze dansjes. Nou is Josh pas 2 jaar en dus nog wat te klein om een dansje te kunnen onthouden, maar aan de hand van mamma meelopen en wat ronddraaien en zwaaien was wel mogelijk.

Nou ja, dat was de intentie. Het was uiteraard maar de vraag of ze de hele tocht uit zou kunnen lopen en of ze niet alleen maar huilend op de arm van mamma zou hangen vanwege de angst voor al die drukte en vreemde mensen. En dan was er nog de enorme regenval en windstoten, waardoor het de vraag was of de parade uberhaupt door kon gaan. Maar we gingen het proberen.

En jawel hoor! Dolenthousiast heeft ze de hele parade uitgelopen, rondjes draaiend en soms zelfs zwaaiend naar de mensen! Okee, soms ook gapend, soms compleet afgeleid door de regen (waarbij ze haar tong omhoog stak om de regendruppels op te kunnen vangen) maar hee, mensen vonden het natuurlijk enorm vertederend dus ze is heel vaak op de foto gezet! :-)

Aan het eind van de rit was iedereen zeiknat, zowel dansers/wagenrijders als crew als publiek, maar het was het waard! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.