Sociaal het nieuwe jaar in

Toen de huidige lockdown werd aangekondigd zag ik gelijk vanalles in het water vallen. Ons traditionele sinterkerst-avondje was al geannuleerd, de repetitie met De Soete Inval kwam te vervallen, en ook andere afspraken stonden op omvallen. Maar wonder boven wonder is het toch nog een supergezellige laatste week van 2021 geworden!

Vorige week vrijdag kwam Rob spontaan eventjes langs omdat hij toch in de buurt was. Zaterdag ging ik naar mijn familie voor kerst. Maandag bracht ik een bezoekje aan Ted. Op dinsdag kwamen Judith en Mark langs voor een naaidagje. Donderdag ging ik weer naar Limburg voor mijn vader’s verjaardag.

En hoewel het er naar uitzag dat ik oud & nieuw alleen zou doorbrengen, besloten Judith en Hugh mij last-minute voor een avondje te adopteren. Het werd onwijs gezellig, met uiteraard veel te veel noms en zelfs een heuse spontane karaoke-sessie! :lol: (Blijkbaar heb ik een slechte invloed op partijtjes?  :roll: )

Deze video mocht uiteraard NIET verspreid worden. O:-)

Zo meteen sluit ik de sociale reeks af met een lange wandeling met Danny, welke eigenlijk voor afgelopen woensdag stond gepland, maar we vanwege de regen hebben verzet. Resteert morgen nog als een heerlijk uitbrak- en aanrommeldagje, voordat ik weer aan het werk moet. Wat mij betreft dus een supergeslaagde afsluiting van 2021! Wellicht niet geheel volgens de bedoeling van de lockdown, maar hee, er zijn maar liefst 6 zelftesten in 8 dagen doorheen gegaan en dat was het zeker waard. ^_^

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.