Wie mooi wil zijn, moet creatief zijn

Als het zo koud is als dit weekend, krijg ik zin om iets lekker warms voor de winter te kopen.

Onderstaande trui zat heerlijk en, tegen mijn vrees in, bleek hij mijn schouders niet veel te breed te maken.

Helaas was hij alleen in grijs en zwart te krijgen. Beetje saai. En dat lullige touwtje om het midden zag er echt niet uit.

Gelukkig kan het touwtje eraf en vond ik bij de V&D een leuke riem, die er vast goed op staat.

De riem was verkrijgbaar in 85 en 95 centimeter. Leuk hoor, de uitdijende Nederlander, maar dat betekent voor mij heupbreedte. Maar zo te zien kan ik de leren decoratie lostornen, het elastiek korter knippen, en de boel met de hand weer vaststikken zodat hij toch past.

Je moet wat over hebben voor een leuke outfit.

De bolero is ook lekker warm en kan ik hopelijk dragen in combinatie met een rokje. Want ik heb heel veel rokjes, maar te weinig truitjes om erop te dragen. De meeste zijn te lang, en als ik ze in het rokje stop, ziet het niet altijd leuk uit, vooral als ze langmouwig zijn. Maar nu kan ik wellicht een t-shirtje dragen en dan deze bolero erover. Dat breekt de boel een beetje en zo is het toch geschikt voor de koudere dagen.

Eens kijken waar ik ze in de kast ga laten. Heb ook maar even nieuwe kledinghangers gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.