Alice in Wonderland-paraplu!

Ik kreeg van de week de tip dat ze momenteel bij de Primark Alice in Wonderland-kleding verkopen. Nou ben ik absoluut geen fan van de Primark, maar wel van Alice in Wonderland, dus besloot ik toch maar even een kijkje te gaan nemen.

Dat bleek een teleurstelling. De shirts hadden ze bij de Nijmeegse vestiging in het geheel niet. Wel hadden ze pyjama’s. Maar die waren niet alleen erg kinderlijk (ook al waren ze verkrijgbaar in damesmaten), het was ook overduidelijk Primark-kwaliteit. Het stond voor geen meter. En ik ga niet iets dragen, alleen maar omdat het een Aliceprint heeft.

De halve sokjes waren wel grappig, maar die dingen draag ik nooit, dus ook die liet ik hangen.

Ik was al bijna weer naar buiten gestapt, toen mijn oog viel op een bak naast de uitgang. Hee, waren dat Disneyparaplu’s? Zouden ze ook…?

JA dus!

En nu heb ik een Alice in Wonderland-paraplu! OMG OMG OMG!! :-D

plu

De rest van de middag heb ik met een Cheshire Cat-brede glimlach rondgelopen. Beetje jammer alleen dat het net gestopt was met regenen… :-P

Uiteraard is deze paraplu ook heel kinderlijk. Maar een plu is toch net iets anders dan kleding. Hier mee rondlopen vind ik dan wel weer stijl hebben. ;-)

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.