Dinges te koop!

Je hebt van die dingen… die zijn gewoon… dingesen. Met een verhaal, maar wel een onbekend verhaal.

Voor de kerstvakantie gingen onze evenement-organiserende collega’s hun (kleine) kantoorruimte opruimen. Voor een bepaald item hadden ze geen nut of plaats meer, dus werd die bij ons, in de grotere kantoorruimte, gedumpt. Heel fijn… wat moeten wij ermee?

voorkant

Tijdens de kerst kreeg hij een guirlande met lichtjes omgehangen. Bij gebrek aan betere ophangmogelijkheid, want wij hebben nergens haakjes aan de muur. Maar nu na de feestdagen is hij weer kaal en staat hij ook bij ons in de weg.

Het is wel een heel intrigerend dinges. Niemand kan me namelijk vertellen waar het vandaan komt of waar het ooit voor gediend heeft. En zoiets bij het grof vuil zetten is ook weer zonde.

Ik stelde voor ‘m op Marktplaats.nl te gooien. Wie weet heeft iemand er nog wat aan. En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat mensen er nog mee gaan doen. En of hij nog wat geld oplevert. Het is namelijk een behoorlijk solide beeld, die waait echt niet zomaar om en was vast best duur om te laten maken. En niet te vergeten: manshoog!!

Dus. Iemand die wil speculeren over waar dit dinges vandaan komt? Die wil brainstormen over de gebruiksmogelijkheden? Of een wedje wil maken hoeveel we er voor kunnen krijgen?

De volledige Marktplaats.nl-advertentie met meer foto’s (inclusief ernaast poserende collega die laat zien hoe hoog het ding is) vind je overigens hier: http://link.marktplaats.nl/m886298640

6 comments

  1. Yvonne says:

    Ik denk: een maatdinges die je ook wel eens bij attracties ziet. Pas je onder de stok door dat mag je erin (of niet).

  2. Lenny says:

    Ha, de aanhouder wint! Vandaag is het dinges daadwerkelijk verkocht. Voor maar liefst €100,-!!

    De dame in kwestie had een plantenwinkel en wilde er plantenpotten aan hangen of zoiets…

    Nu nog bedenken wat voor leuks we met het geld gaan doen. Iemand ideeën?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.