Alice in Wonderland-lamp

Zoals ik al schreef, had Zwusje tijdens de babyshower ook vast cadeautjes voor mijn verjaardag meegenomen. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar aangezien haar uitgerekende datum nogal dicht na mijn verjaardag ligt, zou het best kunnen dat ze het in augustus niet meer redt om langs te komen. Dus dan was deze dag toch best een goed alternatief. (Niet dat ik het krijgen van cadeautjes belangrijker vind dan haar aanwezigheid uiteraard. ;-) )

Ik kreeg ten eerste een retecoole Lego-mok! Vroeger kreeg ik altijd al Lego voor mijn verjaardag en het is nog steeds een uitstekend cadeau. :-P

Daarnaast kreeg ik een door schoonbroer zelfgemaakte lamp: van een stuk boomstronk, uitgesneden papier en epoxyhars, gecombineerd met ledjes. Hij is bezig met verschillende series van deze lampen voor de verkoop. Maar deze Alice in Wonderland-lamp had uiteraard mijn naam erop!

lamp-uit lamp-aan  lamp-licht

Is ‘ie niet geweldig mooi?? <3

Hij is het meest sfeervol in het pikkedonker, dus ik ga eens kijken of ik hem als nachtlampje op de slaapkamer kan inzetten. Mooi toch, als dit het laatste is dat je ziet voordat je in slaap valt?

En mocht je nu ook zo’n gave lamp willen, kijk dan eens in zijn Etsy-shop!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.