Babybezoek

Een baby is een extra goed excuus om eens wat vaker langs te gaan bij je familie. En aangezien de nieuwbakken ouders het vast fijn vinden weer eens het huis uit te komen, spraken we bij mijn ouders thuis af. Dus kon ik weer even trotse peettante zijn!

josh1

Kijk mij babydingen doen! Flesje geven, kinderwagen duwen… goed hè? :-P

josh3

josh5

Hierboven wandel ik naast mijn pa (mocht je de gelijkenis nog niet hebben opgemerkt ;-) ), die ook echt een supertrotse opa is! Heel schattig om hem eens van een heel andere kant te zien, als hij de voetjes van Josh vasthoudt en minutenlang in babytaal tegen haar brabbelt! :-D

Dagdag Josh, tot weer een volgende keer…. <3

josh4

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.