Garagegroen

Toen ik verhuisde was de eerste prioriteit uiteraard om het huis geschilderd te hebben. De tuin op orde maken was tweede prioriteit. De garage stond helemaal onderaan de lijst, maar nu de rest is gedaan en ik toch het huis niet uit mag, leek het me een goede klus om te tackelen.

Ik dacht eerst dat de wit met zwarte vlekken op de deur vogelpoep waren, maar dat bleken toch echt beschadigingen in de verf te zijn. Hoog tijd dus voor een nieuwe laag, en dan was ik gelijk helemaal van die lelijke roodtint af (die ook op mijn kozijnen had gezeten).

De online bestelde verf, ‘vóór 12 uur besteld, morgen in huis’, arriveerde na 8 dagen. Maar dat was niet zo’n probleem, want het weer was er toch nog niet naar. Pas sinds dit weekend vriest het niet meer ‘s nachts, dus begon ik gisteren met schoonmaken en schuren en de eerste laag, en schilderde ik vandaag de tweede laag. Ik heb niet alleen de deur gedaan, maar ook gelijk het hout aan de bovenkant van een nieuwe laag wit voorzien. Lekker, dat goede weer – het was al vroeg warm genoeg om in mijn kluskleding buiten te staan dus was ik nog voor de lunch klaar! :-D

Ik ben erg tevreden met de kleur; het is toch altijd afwachten hoe die uitpakt (zeker bij online bestellen, want op je monitor kun je een kleur nooit goed beoordelen). En de buren hebben ook al complimenten geuit, dus die zijn ook tevreden. Alleen valt het nu extra op hoe slecht de garage rechts er aan toe is… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.