Een lief cadeautje

Toen ik begin vorige maand ging collecteren voor de Dierenbescherming, had ik wel een heel bijzondere ontmoeting met een van mijn straatgenoten, die wat verderop om de hoek woont. Hij herkende me van mijn doedelzakoptreden op straat tijdens de lockdown, en had me blijkbaar met mijn knijpertje zwerfvuil zien opruimen, en omdat hij dat zo lief vond, wilde hij een cadeautje voor me kopen. <3

Toen ik vandaag naar het postNL-punt wandelde om een exemplaar van mijn boek naar een koper te verzenden, ging ineens zijn voordeur open, en stond hij daar met een glimlach op zijn gezicht en een pakje in zijn hand op mij te wachten!

Nadat ik naar hem toe was gelopen, vertelde hij me dat hij al meermaals geprobeerd had het cadeautje te overhandigen, maar dat ik steeds niet thuis was geweest. Hij had het ook al eens voor mijn deur gezet, maar blijkbaar was ik toen nét het hele weekend weg, en dus had hij het maar weer opgehaald.

“Je bent niet vaak thuis”, merkte hij op.

Nou ja, ik ben sinds corona behoorlijk vaak thuis vind ik zelf, maar alles is relatief natuurlijk.  :P
Ik bedankte hem hartelijk voor het cadeautje en vertelde hem dat hij dan alsnog maar eens langs moest komen als ik wél thuis was.

“Ja, ik houd je in de gaten!”, riep hij me na.

Heh, dat was me al duidelijk inmiddels. :lol:

Maar ondanks dat ik blijkbaar niet ongemerkt door mijn straat kan lopen of van huis kan zijn, is dit echt een superlieve actie!! Blijkbaar doe ik toch ergens iets goed? <3

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.