Wandelen + high tea

Rinske was recentelijk jarig en als cadeautje kreeg ze van mij een cadeaubon voor een high tea voor twee personen. Inclusief het aanbod om, indien gewenst, voor passend gezelschap te zorgen. Geheel onbaatzuchtig uiteraard – stel je voor dat ze niemand had om mee te vragen? Dat zou toch sneu zijn? En het was maar goed ook dat ik dit aanbod had gedaan, want het arme schaap bleek inderdaad niemand anders te hebben en dus offerde ik me zoals beloofd op om haar te komen helpen bij het opsmikkelen van de heerlijke hapjes. Daar ben je vriendinnen voor, toch? O:-)

Om de spijsvertering op gang te helpen hebben we vooraf een wandeling gedaan in de buurt van het theehuis: Appeltern. Wat een mooi plekje is dat! Met een dijk en sluis en watertjes en schattige huisjes en enorm veel rust – en een heerlijk zonnetje op de koop toe!

Wandelroutes volgen blijft een ding – gelijk bij vertrek vanaf het theehuis liepen we al verkeerd – maar we slaagden er toch in om precies op tijd weer terug te zijn voor de noms. Dat regelt ons lijf blijkbaar wel instinctief. *burp* ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.