Met Androneda op het Amsterdamse eindbal

We waren door Balfolk Amsterdam uitgenodigd om te komen spelen op het eindbal, dat gegeven werd als afsluiting van hun balfolklessenreeks. Het was een superleuk optreden! De dansers waren enthousiast en het spelen ging heel lekker. Uiteraard speelde ik niet foutloos, maar toch merk ik dat er alweer veel meer routine zit in de nummers die we al wat langer in het repertoire hebben zitten, waardoor ik me niet meer superhard hoef te concentreren en ook lekker kan genieten van het spelen en meer kan communiceren met mijn bandgenootjes en het publiek.

En het geluid was ook heel fijn – het helpt zo erg als je een goede feedback hebt! Je speelt veel relaxter als het geluid dat je terugkrijgt mooi klinkt en het helpt ook heel erg bij het meer gevoel leggen in het zingen.

Het enige jammere was dat onze backdrop weer niet goed functioneerde. Ik dacht dat ik alles had gefixed en tijdens ons optreden in Nijmegen werkte die ook perfect, maar blijkbaar zit er toch weer ergens een kabelbreukje waardoor sommige lampjes niet aan gingen en andere lampjes de verkeerde kleur kregen. :-( Daar moet ik deze kerstvakantie dus weer mee aan de slag.

Het was wel nog een lange rit vannacht naar huis, dus ik lag pas om half 2 in bed en moest vanochtend om kwart voor 9 alweer bij een stand-up van mijn kantoorbaan zijn… *kreun*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.