Mieke’s LittleLove

Mijn creatieve mammie maakt baby’tjes van polymeerklei. Ze heeft haar werk inmiddels al een paar keer mogen exposeren! Binnenkort heeft ze weer een expositie en ze vond dat het tijd werd om ook een website te hebben waarop ze haar werk kan tonen. En wie mocht die maken? Uiteraard. ;)  Voor pa maakte ik immers al eerder een website voor de verkoop van zijn boek, dus mijn ma had nog een site tegoed. :)

Dit is ‘m geworden: https://www.miekeslittlelove.nl

De basis heb ik voor haar klaargezet, maar mijn moeder is niet alleen creatief, maar ook heel zelfstandig (waar zou ik het van hebben?) en gaf al gelijk aan dat ze wel zelf nieuwe foto’s en video’s van haar werk wilde kunnen toevoegen. Dus schreef ik een handleiding en gaf ik haar via Zoom uitleg over de WordPress-interface, en ging ze zelf aan de slag! Met dit als resultaat. Go mammie, wat ben ik trots op jou!

Gerelateerde posts

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.