Kattentrapje

Wat doe je als je seniore kat, die niet meer zo goed kan springen en klimmen, héél erg graag in het bovenste mandje van zijn krabpaal wil liggen, maar telkens vanaf het tussenplankje als een baksteen naar beneden plettert als hij er weer vanaf wil? Dan bouw je ‘m een trappetje. <3

Het is nog even afwachten hoe stabiel het ding blijft staan bij betreding door 6 kilo kater, en ook in hoeverre Sammy er überhaupt gebruik van gaat maken, want het plankje staat behoorlijk steil (hij kan niet minder schuin omhoog, omdat hij dan mijn deur blokkeert), maar als blijkt dat dit voor hem werkt, dan kan ik de constructie natuurlijk altijd verder verstevigen.

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.