Lenny goes USA!

Vorig jaar was het me door de neus geboord, maar aangezien ik een paar maanden geleden eindelijk mijn Google certificering heb behaald, mag ik dit jaar wel mee naar de Google summit.

Oftewel: in september mag ik met een paar collega’s, op kosten van de baas, drie dagen lang naar de Google Headquarters in Mountain View, USA!!

Amerika, here I come!

Google headquartersGoogle kantorenGoogle glijbaan

Gerelateerde posts

11 comments

 1. yvonne says:

  Jammer trouwens dat het maar drie dagen is. Tegen de tijd dat je een beetje van de jet-lag bekomen bent kun je alweer terug! Of plak je er een vakantietje aanvast?

 2. Lenny says:

  De summit is op 14, 15 en 16 september, maar we gaan kijken of we er een dagje bij kunnen boeken om San Francisco te verkennen.

  Een hele vakantie eraan plakken is wel leuk, maar Mark moet dan natuurlijk wel nakomen en alles zelf betalen. En om nou met mijn baas vakantie te gaan vieren is ook weer zowat he.. :-)

 3. Kenshin says:

  A-ha, vier dagen dus.
  Hoe dan ook, San Francisco schijnt een leuke stad te zijn! Al hoef je tegenwoordig geen bloemen meer in je haar te hebben… ;)

 4. Sna says:

  Cool! Om dezelfde reden als Simon. En ook wel een beetje de glijbaan… Google roxxors.

 5. Olga says:

  Nice! En die glijbaan is echt awesome! San Francisco is trouwens echt een aanrader, ik kreeg er wel spontaan zin van om bloemen in mijn haar te doen ;)

 6. Lenny says:

  Het ziet er naar uit dat we nog langer gaan… Een ticket voor vertrek op zaterdag bleek bijna de helft te kosten van een ticket voor vertrek op zondag of maandag. Tsja, en als je je werkgever geld kunt besparen, dan moet je je als trouwe medewerker maar opofferen he… :roll:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.