Slayer kersttrui

Vorige week ontvingen we van de baas van onze dienst (de baas van mijn baas) een uitnodiging per mail voor de jaarlijkse kerstbijeenkomst met aansluitend de kerstborrel. Met zijn gebruikelijke humor sloot hij de mail af met: “Dus, kom op tijd, op je paasbest of in Slayer-kersttrui (ik wou dat ik ‘m had) en plan de dag erna alvast vrij.”

Euh, ‘Slayer-kersttrui’…?

Dus ik googlen.

En jawel hoor, het bestaat daadwerkelijk! XD

Het was twee zielen, één gedachte, want mijn collega bleek ‘m ook opgezocht te hebben. En daarna kwam gelijk mijn volgende gedachte: hoe cool zou het zijn om de baas zo’n trui cadeau te doen tijdens de borrel?? Gewoon, omdat het kan? Ik wist zeker dat hij het zou kunnen waarderen. Hij is namelijk behoorlijk rock ‘n roll en heeft voor zijn verjaardag ook altijd stoere traktaties met humor, zoals likzout met plaktattoo. :-)

Extra leuk: de kleur van de trui past bij onze huisstijl. Een ideaal cadeau voor de communicatieafdeling dus. :-P

Kosten waren natuurlijk een ding, want de trui was €43. Maar hee, we hadden nog steeds honderd euro liggen van dat beeld dat ik ooit had verkocht! Drie jaar later waren we er nog steeds niet in geslaagd om het budget voor ons jaarlijkse afdelingsuitje te overschrijden zodat we dat geld konden inleggen om de kosten te dekken. Dus konden we er net zo goed iets ludieks van doen, toch?

Mijn collega’s vonden het best, en de bestelling werd geplaatst.

Vandaag was het dan zo ver. We hadden met de secretaresse afgestemd dat ze halverwege de bijeenkomst zou inbreken en een ‘anoniem bezorgd’ pakje aan hem zou overhandigen met de boodschap dat het blijkbaar gelijk uitgepakt moest worden, volgens de post-it die erop zat. En aldus geschiedde. Helaas was de voorzitter van het College van Bestuur, die een gastpresentatie kwam geven, alweer weg. :-P En hij heeft hem ook niet gelijk aangetrokken, maar tijdens de borrel heeft hij er gelukkig wel mee rondgeparadeerd!

Maatje M bleek helaas toch nét wat aan de krappe kant te zijn, maar volgens mij kon hij het cadeau erg waarderen. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat hij er achter komt wie de ‘secret Santa’s’ zijn geweest. :-)

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.