De gelekte bitch fight

Eerder vertelde ik jullie over de postcard video die we voor Eurosing maakten. Ik kon toen nog niet vertellen dat we nog meer hadden opgenomen!

Ik had namelijk bedacht dat we ook een bitch fight tussen de twee zangeressen, die tijdens de opnames ontstond, konden filmen. En dat filmpje daarna anoniem konden lekken naar EuroNews, de IC nieuwssite van het evenement.

Dat plan viel in goede aarde en aldus geschiedde. Iedereen speelde erg leuk mee en voegde toe aan de scène, zoals onze manager die zijn hand naar de camera uitstrekt om het filmen te stoppen. Met het volgende resultaat:

Daarna kwam de suggestie om deze video niet zomaar aan de organisatie aan te leveren, maar het via een rivaliserend team te laten uitlekken. Superleuk! Ook dat gebeurde en ook zij hebben er weer heel veel aan toegevoegd, want ze hebben het filmpje opgenomen in een persoonlijk vlog van een van hun zangeressen, en die video in zijn geheel verspreid. :-D

Een fantastisch voorbeeld van hoe iedereen voortbouwt op elkaars ideeën rondom het Eurosing-evenement. Dit is wat er gebeurt als je creatieve rollenspelers bij elkaar zet. :-)

Ik geloof niet dat ik al eerder zo veel voorpret heb gehad voor een LARP-evenement!

Gerelateerde posts

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.