Heksengodinnenweekendje

Het leven wordt weer normaal! Dus dit weekend konden we eindelijk weer eens een weekendje met de Heksengodinnen afspreken. <3

Nou ja, dat was de bedoeling. Zelfs zonder Corona is het natuurlijk mogelijk dat iemand ziek wordt en zich last-minute moet afmelden. En daarom moesten we het dit weekend helaas zonder Suus doen. :’-(

Hoewel we niet compleet waren, hebben we er toch een heel fijn weekend van gemaakt! We hadden een prachtig huisje in Drenthe geboekt, dat niet alleen beschikte over een grote tuin, maar ook een open haard, sauna en jacuzzi! En hoewel sauna voor mij niet is weggelegd, heb ik van de andere faciliteiten zeker weten genoten. (We zijn er vanuit gegaan dat de buren te ver weg zaten om van ons te genieten – want wie heeft er badpakken nodig als je met meiden onder elkaar bent? ;-) )

Naast goed bijpraten en badderen, hebben we ons onder andere beziggehouden met naaldvilten. Dat was een van onze eerdere activiteiten, waarvoor we dermate veel te veel hadden ingekocht die zo goed was bevallen, dat we hadden gezegd het vaker te willen gaan doen.


Ook zijn we beide dagen gaan wandelen, in nabijgelegen nationale parken. Hoewel het ‘s ochtends nog behoorlijk frisjes was, warmde het gelukkig al snel op en hebben we zelfs zonder jas in het zonnetje gelopen. We zagen van bos tot watertje, van plankenpad tot drassige wei, en van paddenstoelen tot hertensporen.

Het was gezellig, inspannend, ontspannend en fijn! Hopelijk de volgende keer wel weer compleet – we hebben alweer een plan voor een nieuwe activiteit! ^_^

Gerelateerde posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.